Wat zijn de ervaringen met Struin Coaching

Annelou weet als coach de juiste te vragen te stellen om je nét uit je comfort zone te halen. Door goed gebruik te maken van elementen uit de omgeving en daar vragen/opdrachten aan te koppelen, leveren de sessies verhelderende inzichten op. Het heeft mij zeker verder geholpen!

Sander (32)
Sander (32)Loopbaantraject

De netwerkwandeling is een ontspannen manier om het ‘echte’ gesprek te voeren. Zonder afleiding van werk en leven kun je jezelf openstellen voor wat jouzelf en de ander bezig houdt. Niet alleen strubbelingen, maar ook passies. De rust van de natuur helpt hier enorm bij, je gaat intenser zien en voelen. Een relaxte, simpele en bovenal plezierige methode van zelfontwikkeling zonder moeilijke interventies.

Pascal (42)
Pascal (42)Netwerkwandeling

Onze wandeling heeft me enorm gestimuleerd en geholpen om uit te vinden wat ik echt wil doen in mijn carrière. Het heeft mij uiteindelijk werk, maar nog belangrijker, een richting en een doel gebracht.

Sophia (26)
Sophia (26)Individuele coaching/Loopbaangesprek

De netwerkwandeling was een dagje echt genieten in de natuur met een kleine groep inspirerende mensen. Op ontspannen wijze al wandelend ruimte geven aan dat wat er speelt in mijn leven heeft mij weer nieuwe inzichten gebracht.

Mareille (48)
Mareille (48)Netwerkwandeling
Magisch. Wat buiten zijn, wat de natuur met je doet. Met mij doet.
Stilstaan. Juist bewegen. Even los van alles wat er óok is, maar vooral in de buitenwereld plaatsvindt.
Annelou en Mijke namen mij en een aantal anderen mee naar buiten, om naar binnen te keren.
Struinend over het zand bij de Soesterduinen in gesprek met elkaar en in stilte op onderzoek uit. In een hele prettige setting stilstaan en ontdekken wat er van binnen leeft, maar wat niet altijd zo zichtbaar en aanwezig is.
Ik vond het fijn om onder hun begeleiding en in contact met anderen dieper in mijzelf te graven en stil te staan bij wat daar leeft.
De Binnenstebuiten ochtend is zeker aan te raden als je in goed gezelschap iets (wat dat dan ook maar is) over jezelf wilt leren en ontdekken.
Heleen
Heleen Deelnemer Binnenstebuiten

Binnenstebuiten in de lente: een rustgevende en verrijkende ervaring!

Met coaches Annelou en Mijke trokken we met een groep van vier deelnemers de Soesterduinen in. De groepsgrootte (en daardoor persoonlijke benadering) en mooie omgeving gaven direct de ruimte om persoonlijke ervaringen en inzichten te delen.

Visualisatie technieken en associatieve gespreksmethodes ondersteunden ons om een heldere visie te creëren waar we over 3 maanden (en daarna) willen staan en welke concrete stappen we daarvoor willen zetten.

Daarbij wisten de coaches en andere deelnemers geregeld de vinger op de juiste plek te leggen en met hun vragen de spijker op z’n kop te slaan!

Kortom, het was een waardevolle ochtend in een omgeving en met een groep die de mogelijkheid boden écht tot je eigen kern te komen.

Marlou (28)
Marlou (28)Deelnemer Binnenstebuiten