Breek Je Werkweek tip

Wat is jouw tip?

Kleine tips met grote impact voor jouw werkdag, daar staat de Breek Je Werkweek tip voor. Na weken van tips van mijn kant ben ik nu nieuwsgierig naar jouw tips. Heb je een collega die je bewondert omdat hij/zij zijn baan zo goed naar de eigen hand weet te zetten?

Heb je zelf in deze of een eerdere baan het heft in handen genomen om jezelf beter te laten zien, het op dagelijkse basis leuker te hebben?

Bel me, mail me, postduif me en we gaan samen in gesprek hierover! Vervolgens kunnen we deze waardevolle tips in een vlog weer delen met de rest van de werkende community. Met naam en toenaam of anoniem, waar jij je prettig bij voelt.

Deel jouw wijsheid!

De Breek-Je-Werkweek tip is een wekelijkse tip op woensdag, waarin ik een kleine, direct toepasbare tip geef om grip te krijgen op jezelf en je (werkende) leven. Opmerkingen, werkdilemma’s en -problemen of een oplossing die jij vaak toepast? Kom maar door!